Advisering

Bethlehem Consultancy is specialist in het verbinden van de bedrijfsstrategie aan het HR-beleid.

Duurzaam HR beleid

Door de jarenlange ervaring binnen nationale en internationaal opererende bedrijven is Bethlehem Consultancy goed in staat om gericht te adviseren bij het vormgeven van een duurzaam Human Resources beleid.

Dit advies is maatwerk omdat iedere organisatie werkzaam is binnen haar eigen context (klein – groot; product – dienst; groei – krimp; nationaal – internationaal; één locatie – meerdere locaties: markt en marktomstandigheden; etc.)

Duurzaam HR beleid is van belang voor alle stakeholders. Uiteraard de onderneming zelf, maar ook voor personeel, aandeelhouders, vakbonden, overheid. De korte termijn moet niet uit het oog verloren worden maar uiteindelijk gaat het erom waar de onderneming naar toe wil in samenhang met continuïteit.

Een goed advies

Een goed advies komt niet tot stand alleen op basis van de kennis en ervaring van de adviseur. Inbreng van de organisatie zelf is nodig.

Een goed advies moet uit te leggen zijn naar alle belanghebbenden. Ook al zal niet ieder altijd met het resultaat tevreden zijn. Er moeten vaak keuzes gemaakt worden. Belangrijk is om uit te kunnen leggen wat heeft geleid tot die keuze.

Onderdelen van advisering:

 • Vertaling bedrijfsstrategie/beleid/doelen naar HR beleid
 • Inrichting van de organisatie
 • Advisering Management m.b.t. personeelszaken
 • Advisering HR management en medewerkers over o.a:
  ✓ Communicatie
  ✓ Systemen
  ✓ Processen
  ✓ Plan van aanpak/priorisering

Antwoorden nodig betreffende HR vraagstukken?

Meer weten over onze diensten of direct advies nodig?

Benieuwd naar de HR mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend eerste adviesgesprek. We zijn hiervoor bereikbaar per telefoon (06-29572675) en uiteraard ook via de email (info@bethlehemconsultancy.nl).

Maak ook gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring op HR gebied!

Neem contact op voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek.

Freerk Bethlehem
HR Consultant